CereDom Kft.
A minősített szalmaépítő
Természetes anyagokból szívonalas épületek?

Szalmából építeni minőség biztosítással

A CereDom Kft. kidolgozta a magyar jogi- és klíma viszonyokhoz igazodó szalmaház építés szerkezeteit. Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. 2008. közepén a CereDom Kft. részére foglalkoznia, ...tovább
 

Műszaki átadás

Tanácsadás

Koordináció

Tervezési tanácsadás

Állapotfelmérés
Telefon: 20/5166930
Email: ellenor@ceredom.hu
 


Az Építőipari Műszaki Engedélyben foglaltak betartása jelenti az Önök számára a nyugalmat...

Információk az Építőipari Műszaki Engedélyből (ÉME)

A termék, amelyre az ÉME vonatkozik: Szalmabála hőszigetelésű, kétoldali agyagvakolattal ellátott fa tartószerkezetű fal- és födémszerkezet.
Az ÉME jogosultja: CereDom Kft.
Az ÉME-t kizárólag annak jogosultja használhatja fel műszaki specifikációként a megfelelőség igazolás kiállításához. Az ÉME jogosultja azt nem ruházhatja át másra.
A szalmabála hőszigetelésű fal és födémszerkezet csak a CereDom Kft. által kidolgozott tervezési-, kivitelezési- és helyszíni ellenőrzési előírások szerint, a CereDom Kft. műszaki ellenőrzése mellett készülhet.
Azok a tervezők tervezhetnek szalmaházat az ÉME szerinti szerkezettel, akik CereDom Kft-vel szerződtek. A fa tartószerkezet méretezését a vonatkozó jogszabályok, szabványok és a specifikációban meghatározott követelmények betartása mellett a CereDom Kft, illetve az általa megbízott statikus tervező végzi.

További információ: www.szalmahaz.hu


 
Ceredom.hu © 2007