CereDom Kft.
A minősített szalmaépítő
Természetes anyagokból szívonalas épületek?

Szalmából építeni minőség biztosítással

A CereDom Kft. kidolgozta a magyar jogi- és klíma viszonyokhoz igazodó szalmaház építés szerkezeteit. Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. 2008. közepén a CereDom Kft. részére foglalkoznia, ...tovább
 

Műszaki átadás

Tanácsadás

Koordináció

Tervezési tanácsadás

Állapotfelmérés
Telefon: 20/5166930
Email: ellenor@ceredom.hu
 


Természetes anyagokból szívonalas épületek?

Szalmából építeni minőség biztosítással

A CereDom Kft. kidolgozta a magyar jogi- és klíma viszonyokhoz igazodó szalmaház építés szerkezeteit. Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. 2008. közepén a CereDom Kft. részére foglalkoznia,kiadta a szalmaház-építési technológiára vonatkozó építőipari műszaki engedélyt (ÉME-t).
A minősítés alapján 3 szintig, max 2000 m2 - ig építhetünk lakóépületeket, szállásépületeket, közintézményeket, iskolákat, közösségi házakat.
A megrendelőinknek az alacsony energia felhasználású épületek megvalósításához magas színvonalú, a társszakmákra is kiterjedő tanácsadással és mérnöki szolgáltatást nyújtunk.

A CereDom Kft. gondoskodik arról, hogy a szalmaházépítés a megrendelő igényei szerint, részletesen megtervezett megoldásokkal, a teljes építés alatt tervszerűen, szigorú műszaki és minőség-ellenőrzés mellett folyjon. A CereDom Kft. a munkájáért garanciát és felelősséget vállal.

További információ: www.szalmahaz.hu


 
Ceredom.hu © 2007