CereDom Kft.
A minősített szalmaépítő
Természetes anyagokból szívonalas épületek?

Szalmából építeni minőség biztosítással

A CereDom Kft. kidolgozta a magyar jogi- és klíma viszonyokhoz igazodó szalmaház építés szerkezeteit. Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. 2008. közepén a CereDom Kft. részére foglalkoznia, ...tovább
 

Műszaki átadás

Tanácsadás

Koordináció

Tervezési tanácsadás

Állapotfelmérés
Telefon: 20/5166930
Email: ellenor@ceredom.hu
 


Önnek is kibogozzuk az összegubancolódott fonalat?

Kivitelezés műszaki ellenőrzési, koordinációs munkái

Egy család életében általában egyszer fordul elő építkezés, ami minden tőkéjüket felemészti. Jogos igényük, hogy azt a lehető legjobb minőségben és a legkisebb kockázattal vehessék birtokba. Ezért szükséges, hogy ne csak a kivitelezői oldal kapjon ebben a folyamatban érdekérvényesítő szerepet, hanem az építtető is kapja meg a szakmai segítséget érdekeinek érvényesítéséhez.

Sajnos Magyarországon ez még nem általános gyakorlat, pedig az utólagos viták nagy része elkerülhető a folyamatok felügyeletével, ellenőrzésével és dokumentálásával.

Hallott már olyan építkezőről, aki feszültség mentesen élte meg az építés időszakát? Aki nem idegeskedett, nem érezte nap mint nap a kiszolgáltatottságot? Akinél a kivitelező pontosan, határidőre teljesített, és költségtúllépés sem történt?

A biztonságot, nyugalmat "vásárolja" meg tőlünk egy olyan összegért, aminek többszörösét veszíti, ha a kivitelezőkkel szembe nem állít egy ellenőrző, koordináló személyt!
 
Ceredom.hu © 2007