CereDom Kft.
A minősített szalmaépítő
Természetes anyagokból szívonalas épületek?

Szalmából építeni minőség biztosítással

A CereDom Kft. kidolgozta a magyar jogi- és klíma viszonyokhoz igazodó szalmaház építés szerkezeteit. Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. 2008. közepén a CereDom Kft. részére foglalkoznia, ...tovább
 

Műszaki átadás

Tanácsadás

Koordináció

Tervezési tanácsadás

Állapotfelmérés
 

Tarr Edit

építésügyi műszaki ellenőr Müe-é-I.20-0246/2011

20 éves szakmai gyakorlat társasházak, ipari épületek, középületek kivitelezésében.

Sok évet töltöttem a kivitelezők táborában, sokféle szerepkörben, és ezmegfelelő tapasztalatot adott, hogy rablóból pandúr legyek, és műszakiellenőrként védhessem a lakás vásárlók, magánerős építkezők érdekeit.


Földesi Tibor

Okleveles szerkezetépítő építőmérnök
vezető statikus és építész tervező
CAD/CAM konstruktőr acélszerkezeti szakmérnök
építésügyi szakértő

20 éves gyakorlat tervezésben és kivitelezésfelügyeletben. Jelenleg a tartószerkezettervezők mesteriskolája utolsó szemeszterét végzem. Sokrétű szakmai tapasztalatommal állhatok rendelkezésükre.
 


Tardos Péter

Okl. villamos üzemmérnök

Közel 20 éves tapasztalatom van épületek, irodák, ipari létesítmények és lakóházak gyenge és erősáramú elektromos kivitelezési munkáiban.

Tapasztalataim szerint egy meglévő, látszatra hibátlanul működő elektromos hálózat is rejthet magában ártatlannak tűnő, ám esetenként életveszélyes hibák egész sorát. Munkáim során megtanultam, hogyan lehet ezeket kiszűrni, melyek a hibák felderítésének legbiztosabb módszerei. 
Ceredom.hu © 2007